TRAPPSTÄDNING

Vem städar vi hos?

Hur trapphuset städas har en stor betydelse för hur man trivs där man bor. Därför är det extra viktigt för oss att alla våra kunder som anlitar oss för trappstädning ska få det rent och fint varje gång vi har varit där och att den rena känslan håller i sig tills nästa gång vi kommer. Vi arbetar för både brf och privata trapphus i hela Uppsala, små som stora.Hur städar vi trapphus?

Det första man ser när man kommer hem är just sitt trapphus. Därför tror vi att det är extra viktigt att städningen av trapphuset man bor i utförs på rätt sätt och hålla efter regelbundet utan uppbehåll. Vi på Maldinis erbjuder våra kunder rätt personal med gedigen erfarnhet som vet hur en professionell trappstädning ska gå till.
Vi på Maldinis går efter en städlista när vi städar hos våra kunder. Vår lista innehåller alla moment kunden har beställt och utförs alltid ordentligt och professionellt. Inget missas eller glöms.

Hur blir vi kund?

Är ni som hyresbolag eller bostadsrättförening intresserade av trappstädning utförda oss är ni välkomna att kontakta oss så kommer vi ut på ett besök hos er och berättar mer om hur vi arbetar och våra priser


Våra kunder tycker till