Hemstädning

GET STARTED

0$

Tack! Vi återkommer snart

Räkna ut ditt pris för hemstädning

Timmar per städtillfälle

[item-252_quantity]

Du behöver göra ett val för att fortsätta

Räkna ut ditt pris

Total kostnad per månad

Sammanfattning

Beskrivning Information Antal Pris
Rabatt :
Totalt :

Skicka offertförfrågan

Hur blir man abonnemangskund hos oss?

Kontakta vår kundtjänst så bokar vi in ett kostnadsfritt hembesök där vi presenterar oss och går igenom vilka behov du har. Det är du som bestämmer hur ofta du vill ha städning och i vilken omfattning men givetvis kan vi ge dig råd om vad som är lagom. De flesta brukar välja mellan 3-4 timmar varannan vecka.Vad ingår i hemstädningen?

Vi har en checklista över vad som ingår i en ordinarie hemstädning. Den bygger på vår gedigna erfarenhet av vad som generellt behöver göras för att ditt hem ska behållas rent och fräscht. Listan kan naturligtvis justeras utifrån dina specifika önskemål och behov. Strykning och tvättning är exempel på tjänster som kan ingå i din hemstädning. Komplettera även med fönsterputs och storstädning 1-2 gånger per år för skinande rena fönster och en ordentlig genomgång av ert hem.

Vad ska kunden ha hemma?

Kunden ansvarar för att ha en välfungerande dammsugare, mopp med tillhörande hink och att trasorna är tvättade och torra innan vi kommer och städar. Kunden har möjligheten att själv välja att köpa in städmedel eller beställa direkt av oss. Vi levererar städmedel direkt till kunden när vi är där och städar. Kostnaden av städmedel läggs direkt på på kundens månadsfaktura.


Våra kunder tycker till