Om oss

Maldinis AB är städbolag verksamma i Uppsala län. Vi startade sommaren 2015 med stora ambitioner om att bli den bästa städfirman i Uppsala. Vi har en lång väg dit men sakta med säkert börjar vi växa och nå ut till fler familjer och företag runt om i Uppsala. Vi har stor stolthet över vårt arbete och har alltid har haft som mål att erbjuda kunder den bästa kvalitén och service. För oss är det inte tomma ord utan något vi verkligen menar och ser till att uppnå med våra anställda ute hos våra kunder.
Maldinis är ett städföretag som även brinner för miljön och för att göra en så liten miljöpåverkan som möjligt. Därför arbetar vi endast med miljövänliga produkter och håller oss uppdaterade över hur vi på bästa sätt tar hand om vår miljön genom vår städning. 

Det brinner vi för och det är viktigt för oss att uppnå genom vår dagliga städning!

Image

Vårat team

Vi vet att för att kunna göra ett bra arbete ute hos våra kunder måste man ha bra personal som står bakom en. Det har vi. Vi erbjuder alla våra anställa försäkringar, pension, friskvård och trygghet på arbetet. Hos oss arbetar våra anställda under rimliga tidsramar och får dagligen feedback för deras arbete. Vilket gynnar både de anställda och våra kunder.

Image

Sofia Högberg
070-7456100
info@maldini.se

Chef

Image

George Carapenco
018-472 17 00
info@maldini.se

Teamledare

Image

Smith Akyena
018-472 17 00
info@maldini.se

Lokalvårdare

Image

Anställd
018-472 17 00
info@maldini.se

Image

Anställd
018-472 17 00
info@maldini.se

Våra kunder tycker till